Ook fysiek en mentaal aan de slag

Total Lifestyle Coaching, Alles in balans en conditie

We doen er van alles aan om in 'Business Shape' te blijven. Regelmatig volg je een training of bezoek je een seminar. En om een treetje op de ladder te stijgen volgen volgens we soms een intensieve management opleiding of MBA.

We investeren dus volop in de kennis in ons hoofd. Maar hoe zit het met de rest van jouw lichaam? En hoe weerbaar ben je qua fysieke en mentale gesteldheid. Ook dat kost energie en tijd. Een gezonde duurzame levensstijl betaalt zich direct en zichtbaar terug.

Het gaat verder dan een keer per week een balletje gooien in een sporthal (en na te genieten in de kantine). Heb je de kracht gevoeld van je zeker voelen over jouw lichaam en gezondheid? Dat gevoel vertaalt zich in overtuiging, energie en de drang ergens voor te gaan. Kortom, het is verstandig en gewoon lekker om (opnieuw) kennis te maken met een gezonde lichamelijke belasting als onderdeel van de 'overall balans'.

We bieden in samenwerking met een personal trainer van R-Force een Total Life Style Coaching programma aan, waarin we in de breedte aan de slag gaan. Naast het mentale stuk, is er dus ook serieuze aandacht voor het fysieke element.

We starten het traject met een fysieke en mentale Nulmeeting. In samenwerking met R-Force stellen we vervolgens een trainings- en coachingsplan op aangepast aan jouw niveau en wensen. Het programma bestaat uit individuele persoonlijke begeleiding, 1 op 1 training en minstens twee keer per week sporten.

Doel van het traject is om je in beweging te krijgen en te houden, zodat je met meer energie en motivatie naar buiten kan treden. Resultaat is dat je zowel fysiek (body) als mentaal (mind) in balans bent. Dit zal zorgen voor een verhoogde productiviteit, creativiteit en mentale weerbaarheid.

Het spreekt voor zich dat ieder traject maatwerk is. Dit zorgt ervoor dat het traject zowel interessant is voor 'topsporters' als mensen die weinig tot geen sportervaring hebben.


« Terug naar het overzicht

Gerelateerde cases

Ontwikkelassessment

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij in de afgelopen jaren ontwikkelassessments georganiseerd. Een ontwikkelassessment richt zich op het in kaart brengen van het ontwikkelpotentieel van een medewerker in een bestaande werksituatie of op weg naar een volgende uitdaging.

Lees verder
Bekijk de overige Cases »