De Kern van de zaak

Het idee

Als het goed is, dan doen we dingen met een reden. Als het goed is, dan werk je vanuit bepaalde overtuigingen. Soms nog onbewust en soms omdat je nagedacht hebt over de kernwaarden van jullie organisatie, de droom die je zelf nastreeft of de manier waarop ‘wij vinden, dat wij met elkaar om zouden moeten gaan'.

Bij de een komt het eerder dan bij de ander, maar we gaan allemaal een keer op zoek naar de essentie. De basis, de kern van de zaak....het binnenste; de Pit!

De werkwijze

Pit! is de virtuele ontmoetingsplaats van mensen die met elkaar in ontwikkeling zijn. Sommige bezoekers van deze site volgen een individueel traject in de vorm van wat wij een Persoonlijk en Professioneel Kompas noemen. Anderen nemen deel aan een Management Development Traject bij hun werkgever. Er zijn ook mensen, die als talent te boek staan bij hun bedrijf en daardoor verschillende ontwikkelmodules doorlopen bij Equilibre. Pit! is een afgeschermde omgeving waar cliënten, coaches, deelnemers, opdrachtgevers, talenten en trainers elkaar ontmoeten.

Het doel

Bij Pit! wordt kennis gedeeld, kun je oude presentaties terugvinden, cursusmateriaal, boekverwijzingen, sjablonen, enzovoort. Ook wordt de voortgang van het traject met de coach of trainer bijgehouden. Hier kun je informatie uitwisselen voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Virtueel versus ‘live’

De werkelijke essentie blijft natuurlijk altijd de interactie tussen mensen. Het werkelijke contact. Dat geldt zeker voor de relatie die je met de Equilibristen onderhoudt. Laat je nooit weerhouden door Pit! om het echte contact met ons op te zoeken. Wij drinken tenslotte liever een kop koffie met je dan dat wij smiley's uitwisselen.

Cases

Coachend leidinggeven

Van een IT-organisatie kregen wij het verzoek om twee managers te begeleiden in het ontwikkelen van hun managementvaardigheden.

Lees verder

Teamevent: Nummer 1 word je niet alleen!

Voor de R&D afdeling (55 medewerkers) van een grote internationale beursgenoteerde onderneming gespecialiseerd in staal, kapitaalgoederen en diensten heeft Equilibre een teamevent georganiseerd.

Lees verder

Persoonlijk Leiderschap

Voor een grote organisatie die actief is in de telecommunicatiemarkt, hebben wij een Persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld, waarbij onderwerpen als organisatiestructuur, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het sturen op resultaat zijn aandachtspunten binnen het programma.

Lees verder
Bekijk de overige Cases »