Cases

Ontwikkelassessment

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij in de afgelopen jaren ontwikkelassessments georganiseerd. Een ontwikkelassessment richt zich op het in kaart brengen van het ontwikkelpotentieel van een medewerker in een bestaande werksituatie of op weg naar een volgende uitdaging.

Meer informatie

Meetlat

Voor een internationale verzekeringsorganisatie hebben wij samen met de directie een meetlat ontwikkeld die zij in kunnen zetten bij de aanname en verdere ontwikkeling van toekomstige managers.

Meer informatie

Persoonlijk Leiderschap

Voor een grote organisatie die actief is in de telecommunicatiemarkt, hebben wij een Persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld, waarbij onderwerpen als organisatiestructuur, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het sturen op resultaat zijn aandachtspunten binnen het programma.

Meer informatie

Teamevent: Nummer 1 word je niet alleen!

Voor de R&D afdeling (55 medewerkers) van een grote internationale beursgenoteerde onderneming gespecialiseerd in staal, kapitaalgoederen en diensten heeft Equilibre een teamevent georganiseerd.

Meer informatie

Coachend leidinggeven

Van een IT-organisatie kregen wij het verzoek om twee managers te begeleiden in het ontwikkelen van hun managementvaardigheden.

Meer informatie