Coachingprogramma's

Persoonlijk & Professioneel Kompas

Iedereen heeft soms even een steuntje in de rug nodig. Even sparren met iemand 'van buiten' over jouw vragen en onzekerheden. Een coach, die je wijst op mogelijke effecten van jouw houding en gedrag en jou handvatten aanreikt om net iets slimmer te communiceren

Meer informatie

Management leergang

De Essentie van duurzaam Persoonlijk leiderschap

Meer informatie

Ontwikkelassessment

Heeft u de perfecte kandidaat voor de openstaande vacature? Heeft uw medewerker voldoende potentieel om door te groeien en past haar of zijn gedrag bij een nieuwe rol. Iedereen wil natuurlijk graag zoveel mogelijk garanties op een succesvolle match of investering in een opleidingstraject.

Meer informatie

Vormen van coaching

Het inspireren van de intrinsieke motivatie is altijd ons doel.

Meer informatie

Confronterende interventies

Groepen komen soms vast te zitten en lijken te draaien op routine en gewoontes. Er komt geen creativiteit meer los en vernieuwing vanuit het team lijkt stil te staan. Er moet weer energie loskomen. Plannen op papier en etentje met de teamleden lossen niks wezenlijks op. Er is iets bijzonders nodig om het weer te laten bruisen en de 'boel los te trekken'.

Meer informatie

Gedragsverandering

De 'buitenwereld' verandert snel en vereist constante afstemming over de vraag van de markt en de mogelijkheden dat zo optimaal mogelijk te kunnen leveren.

Meer informatie

Outplacement

De wereld staat nooit stil. De noodzaak om organisaties te veranderen en snel te anticiperen op externe (economische) invloeden is groot. Hierbij is het niet altijd mogelijk om alle medewerkers mee te bewegen in een nieuwe richting.

Meer informatie

Ook fysiek en mentaal aan de slag

Lichaam en geest in balans.

Meer informatie

Maximaliseer je succes bij intakegesprekken

Equilibre verzorgt via haar label Pit! trainingen die de succesratio ‘van intakegesprek naar plaatsing’ maximaliseren. Want, eerlijk is eerlijk, niet elke interim-professional of freelancer lukt het om zijn of haar persoonlijkheid en kwaliteiten tijdens een intakegesprek goed naar voren te laten komen. Dat vinden wij zonde! De aloude wijsheid dat je geen tweede kans krijgt voor een eerste indruk, gaat bij een intakegesprek zeker op.

Meer informatie

Cases

Coachend leidinggeven

Van een IT-organisatie kregen wij het verzoek om twee managers te begeleiden in het ontwikkelen van hun managementvaardigheden.

Lees verder

Teamevent: Nummer 1 word je niet alleen!

Voor de R&D afdeling (55 medewerkers) van een grote internationale beursgenoteerde onderneming gespecialiseerd in staal, kapitaalgoederen en diensten heeft Equilibre een teamevent georganiseerd.

Lees verder

Persoonlijk Leiderschap

Voor een grote organisatie die actief is in de telecommunicatiemarkt, hebben wij een Persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld, waarbij onderwerpen als organisatiestructuur, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het sturen op resultaat zijn aandachtspunten binnen het programma.

Lees verder
Bekijk de overige Cases »