Elevator Pitch

Wie wil je zijn en wat is jouw imago?

Ken jij je sterkten en zwakten? 

Ben je in staat om oud gedrag los te laten en de patronen te veranderen (HELP)? 
Kun je in drie minuten duidelijk maken, hoe jij het verschil maakt? 
Als mens, als professional en als 'coach' naar je omgeving! 
Kortom; ben je in staat om jezelf te verkopen? Om jezelf neer te zetten? 
Een eigen stijl aan te meten; in houding, kleding, communicatie en gedrag? Bestaat jouw authentieke IK en kun je die in de markt zetten?

Wat zie je als je voor de spiegel staat? Heb je een zuiver zelfbeeld? 
Besef je wel dat mensen iets van je vinden en over je praten? 
En ben je wel bezig de beeldvorming van anderen - over jou - te beinvloeden? Zodat mensen ook aan je denken als je er niet bent!
Wij gaan samen aan de slag met jouw personal branding. Daarmee wordt ook je 'buitenkant' ingevuld en 'aangekleed'. De beeldvorming van anderen is tenslotte maakbaar!

Cases

Coachend leidinggeven

Van een IT-organisatie kregen wij het verzoek om twee managers te begeleiden in het ontwikkelen van hun managementvaardigheden.

Lees verder

Teamevent: Nummer 1 word je niet alleen!

Voor de R&D afdeling (55 medewerkers) van een grote internationale beursgenoteerde onderneming gespecialiseerd in staal, kapitaalgoederen en diensten heeft Equilibre een teamevent georganiseerd.

Lees verder

Persoonlijk Leiderschap

Voor een grote organisatie die actief is in de telecommunicatiemarkt, hebben wij een Persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld, waarbij onderwerpen als organisatiestructuur, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het sturen op resultaat zijn aandachtspunten binnen het programma.

Lees verder
Bekijk de overige Cases »