Equilibre

Equilibre is de organisatie achter PIT! Equilibre is het instituut dat PIT! ontwikkelde, laat evolueren en groeien. Equilibre staat voor de groei en ontwikkeling van het individu, het team en de organisatie. En dit in de breedste zin van het woord.

Equilibre is eigenlijk geen organisatie, maar een beweging van een groep mensen. Van mensen die meer uit het leven willen halen: Zakelijk, Sociaal en Privé. Mensen die de dingen doen die hen energie geeft. Mensen die mensen om zich heen verzamelen waar ze iets mee hebben. Mensen die afscheid durven nemen van zaken, dingen en mensen die niet meer bij hen passen. 

Deze mensen durfden ooit, ergens eerlijk tegen zichzelf te zijn en..

Hoe zit het met jou?

Ga jij op zoek naar de essentie van jouw leven? 
Door constant bezig te zijn met de Waarom-vraag en niet met 'ik moet' of 'we deden het altijd al zo'. Ga jij de stappen zetten op weg naar evenwicht; jóuw evenwicht? 

Cases

Coachend leidinggeven

Van een IT-organisatie kregen wij het verzoek om twee managers te begeleiden in het ontwikkelen van hun managementvaardigheden.

Lees verder

Teamevent: Nummer 1 word je niet alleen!

Voor de R&D afdeling (55 medewerkers) van een grote internationale beursgenoteerde onderneming gespecialiseerd in staal, kapitaalgoederen en diensten heeft Equilibre een teamevent georganiseerd.

Lees verder

Persoonlijk Leiderschap

Voor een grote organisatie die actief is in de telecommunicatiemarkt, hebben wij een Persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld, waarbij onderwerpen als organisatiestructuur, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het sturen op resultaat zijn aandachtspunten binnen het programma.

Lees verder
Bekijk de overige Cases »