LEF

Een organisatie in beweging moet het lef hebben om te handelen. Om dingen net iets anders te durven doen dan anderen. Het lef om fouten te maken en een drang om gemaakte fouten te verbeteren. Met lef maakt een organisatie het verschil. Met mensen die op durven te staan en te zeggen wat ze écht denken. Die niet vanuit (schijn)zekerheid en angst acteren, maar vooral vanuit de overtuiging dat zij een visie hebben op een 'beter' bedrijf.

Wie durft - tegen de stroom in te vertellen - dat het anders moet? Wie zegt 'nee' tegen collega's omdat het gedrag van die collega's niet klopt? Wie heeft het LEF de grenzen op te zoeken in de wetenschap, dat het consequenties kan hebben?
Want ...
... Lef bruist! 
... En is 'leven niet het meervoud van lef' (Loesje)?

Cases

Coachend leidinggeven

Van een IT-organisatie kregen wij het verzoek om twee managers te begeleiden in het ontwikkelen van hun managementvaardigheden.

Lees verder

Teamevent: Nummer 1 word je niet alleen!

Voor de R&D afdeling (55 medewerkers) van een grote internationale beursgenoteerde onderneming gespecialiseerd in staal, kapitaalgoederen en diensten heeft Equilibre een teamevent georganiseerd.

Lees verder

Persoonlijk Leiderschap

Voor een grote organisatie die actief is in de telecommunicatiemarkt, hebben wij een Persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld, waarbij onderwerpen als organisatiestructuur, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het sturen op resultaat zijn aandachtspunten binnen het programma.

Lees verder
Bekijk de overige Cases »