Site Pit!

Het idee

Waarschijnlijk heb je in de afgelopen periode al met een aantal typische Equilibre-overtuigingen kennis gemaakt. Je weet dan ook, dat wij op een bepaalde manier aankijken tegen persoonlijke ontwikkeling. 

Je ontwikkelt door kennis te vergaren en vaardigheden aan te scherpen. En veel belangrijker nog is jouw gedragsverandering. Wij zijn ervan overtuigd, dat je jouw (leiderschaps)plafond pas kunt gaan ontdekken nadat je eerst van een aantal zaken 'afscheid' hebt genomen. Of dat nu een 'zelfbeperkende overtuiging', 'onbewust verkeerd gedrag' of een 'onhandige communicatiestijl' is; deze zaken moet je eerst 'even' aanpakken om daarna te kunnen excelleren. Om na een pitstop weer gas te kunnen geven! 

Hoe werkt het?

Wij geloven niet dat je verandert door één of twee korte trainingen te volgen. Een 'verandering' bestaat meestal uit fases en vereist constante aandacht en... niet te vergeten 'tijd'. Er moet een pit geplant worden en die moet eerst ontkiemen. Er is veel zorg en aandacht nodig om er een vruchtdragende boom uit te laten groeien. De metafoor en verwijzing naar de 'pit-site' is daarmee duidelijk, nemen wij gemakshalve aan. Wat we willen zeggen: neem de tijd voor je ontwikkeling. Direct of indirect koos je voor de betrokkenheid van één of meer Equilibre-mensen. Wij, de Equilibristen, geloven in constante aandacht voor jouw verandering. 

Het doel!

Op het moment dat jij en wij 'ja' zeggen tegen onze samenwerking, ligt er een basis voor een relatie. Voor ons betekent het, dat wij daadwerkelijk op zoek gaan naar een verbinding met jou. Die verbinding gaat verder, dan die paar momenten tijdens teambijeenkomsten, een training of een coaching-sessie. Via deze site kunnen wij met elkaar communiceren en kun je dus met andere relaties van Equilibre in 'gesprek' over allerlei thema's als leiderschap, coaching, cultuurverandering, enzovoort. Naast de presentaties van de bijeenkomsten kun je ook ander Equilibre-materiaal downloaden en is er een afgesloten onderdeel, alleen toegankelijk voor jou en je coach.

Pit! is een plek van 'halen en brengen'. Een plek waar duurzame relaties ontstaan. Waar je het fundament voor gedragsverandering legt. Hier vind je geheugensteuntjes, de knoop in je zakdoek, de apen op je schouder, enzovoort. Basale zaken als 'wat zie je, wat vind je ervan, wat wil je ermee en hoe ga je daarmee om?'

Als je de voorkant verzorgt (input), het de mensen laat doen (proces), dan hoef je zelf alleen maar te meten wat er uitkomt (resultaat).

De proef op de som!

Nu ben je dus nog 'gewoon lid'. En natuurlijk hopen we je via Pit! in beweging te krijgen én te houden. Laat jezelf zien! Gebruik deze site, haal eruit wat-er in zit. Dat is toch je doel: Uit het leven halen wat er in zit?! Wij weten zeker, dat deze 'tool' een goed handvat is. Heb je opmerkingen of tips? Uit ze alsjeblieft...


Cases

Coachend leidinggeven

Van een IT-organisatie kregen wij het verzoek om twee managers te begeleiden in het ontwikkelen van hun managementvaardigheden.

Lees verder

Teamevent: Nummer 1 word je niet alleen!

Voor de R&D afdeling (55 medewerkers) van een grote internationale beursgenoteerde onderneming gespecialiseerd in staal, kapitaalgoederen en diensten heeft Equilibre een teamevent georganiseerd.

Lees verder

Persoonlijk Leiderschap

Voor een grote organisatie die actief is in de telecommunicatiemarkt, hebben wij een Persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld, waarbij onderwerpen als organisatiestructuur, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het sturen op resultaat zijn aandachtspunten binnen het programma.

Lees verder
Bekijk de overige Cases »